dissabte, de febrer 10, 2007

 

la policia andorrana punxa mòbils de periodistes

Aquesta setmana s'ha sabut que la policia andorrana va punxar els mòbils de dos periodistes (ves a saber si de més) del Diari d'Andorra sense estar acusats de res, per saber les fons d'informació que tenien. Creieu que això és normal en un país democràtic? Això és una violació del dret a la intimitat i del secret de comunicacions, i pel fet que sigui un periodista, atempta també contra el dret a la informació de la societat i el secret professional.
En resum, que el gremi està que trina, el diari diu que anirà fins al final de la qüestió, i el govern diu que iniciarà una investigació interna. Ja veurem com acaba tot plegat.
http://www.diariandorra.ad/noticies/view.php?ID=1761
Comments:
Jo, sens dubte, desitjava pujar un reconeixement que significa per a tots els que apreciem una contribució gloriosa que han estat l'exhibició aquí. El meu ficar internet ha ampliat immediatament ha estat famosa amb grans estratègies per anar amb els meus amics, així com de la família. ens demostren que la majoria de nosaltres els visitants, sens dubte, han estat essencialment consagrat a existir en un poble amb gent molt conspícua més pur amb tocs rendible. ens sentim realment agraïts d'haver detectat les seves pàgines web, així com descarada actitud a la majoria del que alguns-més minuts celebració extraordinària d'una massa d'aquí. Gràcies de nou per tot un detall.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?